Actuele activiteiten voor de jeugd

Buurthuis De Rots

· Sportcoach Luut organiseert op dinsdagavond 14 januari vanaf zeven uur een avondje Karaoke in De Rots. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig. Kom langs, er is altijd wat te doen!

· Woensdagmiddag is knutselmiddag in De Rots! Kinderen kunnen op 15 januari vanaf half drie weer meedoen! Meedoen kost 1,50 per persoon en aanmelden is niet nodig.

· Sportcoach Eize organiseert op donderdag 16 januari vanaf zeven uur een avondje gamen in De Rots. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

· Op vrijdag 24 januari kunnen alle meiden van (ongeveer) 11 tot 15 jaar weer meedoen met Meiden onger Eenkanger. Deze keer gaan we leren hoe handlettering gedaan wordt. Meedoen kost drie euro per persoon en aanmelden is verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Zwemmen in Joure

Op vrijdag 17 januari gaan de sportcoaches van Caritas Urk een avondje zwemmen in Joure. Ga je ook mee? Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het kost tien euro per persoon (incl. vervoer en entree). Meld je aan voor 14 januari.

 

Mountainbiken voor tieners

Op 1 februari kunnen alle jongeren vanaf 11 jaar weer mountainbiken onder leiding van sportcoach Eize. Verzamelen bij ’t Jeugd, half tien. Zorg dat je er bij bent, want vol = vol. Meedoen kost vijf euro per persoon en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..