Actuele activiteiten voor de jeugd

  • Sportcoach Luut organiseert iedere dinsdagavond vanaf zeven uur een doe avond in De Rots. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig. Kom langs, er is altijd wat te doen!

 

  • Woensdagmiddag is knutselmiddag in De Rots! Kinderen kunnen vanaf half drie weer meedoen! Iedere keer wordt er iets leuks gemaakt. Meedoen kost 1,50 per persoon en aanmelden is niet nodig.

 

  • Sportcoach Eize organiseert iedere donderdagavond vanaf zeven uur een doe avond in De Rots. Meedoen is gratis (behalve de bingo). Aanmelden is niet nodig. Kom eens langs als je durft... ;) 

 

  • Op vrijdag in de even weken kunnen alle meiden van (ongeveer) 11 tot 15 jaar weer meedoen met Meiden onger Eenkanger. Iedere keer wordt er iets bijzonders georganiseerd. Meedoen kost drie euro per persoon en aanmelden is verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

  • Op vrijdag in de oneven weken kan alle jeugd vanaf ongeveer 8 jaar meedoen met de gezellige inloop. De lego ligt dan klaar om mooie bouwwerken mee te bouwen, de nagellak staat klaar om meiden mooi te maken, je kunt tafeltennissen, darten, voor iedereen is er wat te doen. Meedoen kost niets, aanmelden is niet nodig. 

 

  • Op woensdagavond en op zaterdagavond is De Rots ook open vanaf zeven uur en is er tijd voor gezellig chillen in de instuif! 

Bowlen in De Ducdalf

Vrijdag 6 maart kan je samen met de sportcoaches van Caritas Urk gaan bowlen in De Ducdalf te Espel. Lijkt het je leuk om mee te gaan? Meld je dan snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname kost 10 euro p.p. Om half zes verzamelen in De Rots en om negen uur sluiten we in De Rots af met een snack. Aanmelden kan tot 1 maart door je naam, leeftijd en telefoonnummer te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een appje sturen naar 06-20331101 mag ook.