Doe ook mee

Wanneer u 55-plusser bent mag u zichzelf senior noemen. Vanuit Sport & Cultuur Urk mogen we u dan uitnodigen mee te doen met de verschillende sport en beweegactiviteiten die voor u op Urk georganiseerd worden. Heeft u een doorverwijzing van uw huisarts of therapeut: u moet (blijven) sporten om uw gezondheid te bevorderen of op peil te houden, maar weet u niet goed wat u leuk vindt of wat bij u past? Dan helpt het beweegteam u graag op weg!

Klik hier voor het actuele aanbod op het gebied van passende sport, spel en bewegen op Urk.

Actuele beweegactiviteiten voor senioren

(diensten van Caritas Urk)

Maandag (wekelijks, schoolvakanties uitgezonderd)

• De Schelp: Kras & Kwiek gymgroepen vanaf negen uur - o.l.v. bevoegd docent Wineke Terberg
  • ’t Bun: doelgroepzwemmen vanaf kwart over zes - o.l.v. zweminstructeur en sportcoach Luut Nentjes

Woensdag (wekelijks, schoolvakanties uitgezonderd)

• De Schelp: Linedancing vanaf twee uur - o.l.v. bevoegd docent Ria Neijenhuis

Seizoensactiviteiten

• Wandelclub - wekelijks
  • Fietsclub - wekelijks

Voor meer informatie kijk ook in de agenda van Mit Eenkanger, kijk op de sociale media of houd Het Urkerland in de gaten.