Het kan zijn dat je om wat voor reden dan ook al even thuis zit, terwijl je misschien wel naar school wilt of wilt werken. Wanneer het je niet lukt hier verandering in te krijgen kan de jongeren participatiecoach van Caritas Urk wellicht iets voor je doen. Ben jij woonachtig op Urk en sta je open voor een verandering in je leven waarbij je weer betrokken raakt in de maatschappij door persoonlijke ondersteuning en begeleiding. Meld je dan aan bij Caritas Urk en vraag naar de jongeren participatiecoach.

Tijdens het eerste gesprek zal duidelijk worden wat de reden is dat je al even thuis zit en wat er moet gebeuren om daar verandering in te krijgen. Dit hoef je niet allemaal alleen te doen, maar we kijken wel of er in je directe omgeving mensen zijn die je kunnen helpen. Mocht dit niet het geval zijn dan weet Caritas Urk de weg naar de professionele zorg. 

De jongeren-participatiecoach van Caritas Urk werkt samen met verschillende onderwijsinstellingen, leerplichtambtenaar/RMC consulent van de gemeente Urk & verschillende zorgaanbieders en hulpverlenende instanties. 

Wie weet ontmoet ik jou binnenkort!

Robert Zuidema

  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • M: 06-23654153
  • T: 0527-683346