Caritas Urk coördineert het praktische vervoer voor mensen die dat niet (meer) zelfstandig kunnen.

Vervoer is van essentieel belang bij het mee kunnen doen aan onder andere de dag- en vrijetijdsbesteding. Dit vervoer moet meer en meer uit het eigen netwerk komen of door vrijwilligers worden geregeld. Caritas Urk helpt bij het onderzoeken van de mogelijkheden en coördineert de inzet van vrijwilligers.

Wanneer u een vervoersvraag heeft kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam. Zij zoeken dan samen met u naar een goede passende oplossing. U kunt het ondersteuningsteam bereiken via het vertrouwde Zorgloket. U bent welkom bij ons op kantoor, maar ook telefonisch en via e-mail zijn wij bereikbaar.

Caritas Urk werkt nauw samen met het WMO-portaal van de gemeente Urk.

Bezoekadres:

Singel 9A
8321 GT Urk

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 9.00 - 16.00 uur en vrijdag van 9.00 - 12.30 uur.

Overige gegevens:

T: 05 27 - 68 33 46